• Slovenian
  • Italian
Domov arrow Dentalni turizem arrow Zobna protetika
Posredovanje ponudbe zobne protetike Natisni E-pošta

ZOBNA PROTETIKA    -  VITAL DENS LTD

dental_studio

TURISTIČNA AGENCIJA Capris tim je pogodbeni partner - posrednik celovite  (strokovne, kvalitetne in cenovno zelo ugodne) ponudbe zobne protetike družbe VITAL DENS LTD iz Bolgarije.

Družba VITAL DENS LTD iz Sofije v kateri sestavi sta tudi  Dentalna studia: »VIP« v Sofiji in »Briljant Estetik« v Kyustendilu - Bulgarija (EU), ki jo sestavlja ekipa (team) šestih  bolgarskih dentistov stomatologov, pod vodstvom dr.Liubenov Rosena, šestih asistentk, osmih zobotehnikov, od tega so trije specializirani za obdelavo kovine TITAN in za izdelavo protetike iz te kovine,  eden od tehnikov je specializiran za izdelavo protetike iz CIRKONIJ-a, preostali pa so specializirani za izdelavo protetike iz Krom-Kobalta ali Nikelj-Molibdena.  Omenjena ekipa (team) pri svojem delu uporablja najsodobnejše metode in napredno tehnologijo.

V  lastnih laboratorijih, izdelujejo visoko strokovno usposobljeni tehniki centra VITAL DENS LTD, vse zobno-protetične nadomestke. S sodobno opremo, uporabo novejših tehnik in neprestanim izobraževanjem zobnih tehnikov v Nemčiji, nadaljuje  ta  družba  dolgoletno tradicijo tehnološko natančnih in estetsko dovršenih zobno-protetičnih izdelkov.

Pomemben je diagnostični postopek za ugotavljanje patoloških sprememb na zobeh in sosednjih trdih tkivih. Za temeljito stomatološko zdravljenje je nujen panoramski rentgenski posnetek (ortopan), ki ga pacient opravi v sklopu diagnostičnega pregleda zobovja.

Radioviziografija je tehnološko naprednejša oblika rentgena, kjer je doza žarčenja za v primerjavi s klasičnim rentgenom manjša kar za 90%. Slika se preko zelo občutljivega senzorja prenese v računalnik, kjer jo dentist z različnimi programi obdeluje. Na ta način se diagnosticira in spremlja lokalne patološke spremembe na zobeh in trdih okolnih tkivih in opravlja kontrola različnih posegov.

Z izjemnim pristopom in s kvalitetnim delom, je ekipa Dental studia »Briljant Estetik« sposobna že kar v neverjetnih  dveh-treh  posegih (v  povprečju skupno v petih  do sedmih operativnih urah pri dentistih) in vse to v praktično dveh do treh operativnih dneh, vaše stanje zob popolnoma prenoviti ali pa vsaditi ustrezno število implantatov oziroma vstaviti ustrezno število novih zob in tako vašemu obrazu povrniti lep nasmeh. 

logo_vital_dens_sofia
logo_bego
logo_shutzdental
logo_Ziterion
logo_osstem

V izjemnih primerih je možna izdelava zobne protetike že kar v neverjetnih 24. urah.

oglejte si PONUDBO ZOB IZ PORCELANA IN PONUDBA IMPLATANTOV IZ TITANA  

primer1_prej
primer1_potem
 PRED POSEGOM
 PO POSEGU Družbe VITAL DENS LTD
primer2_prej primer2_potem


 

PONUDBA ZOBNE PROTETIKE

STANDARDEN ZOB IZ PORCELANA - KOVINSKA KONSTRUKCIJA
že za
145,00 €/ZOB OZIROMA ZA 28 ZOB ......... 4.060,00 €

NADSTANDARDEN ZOB IZ PORCELANA - TITAN
že za 185,00 €/ZOB OZIROMA ZA 28 ZOB ….......  5.180,00 €

NADSTANDARDNA PROTETIKA - CIRKONIJ konstrukcija.
že za  250,00 €/ZOB OZIROMA ZA 28 ZOB ….......  7.000,00 €


VSADKI - IMPLANTANTI
že za 550,00 €/IMPLANTANT
 

Izdelava in namestitev
protetike v 24. - 48. urah!

KONTAKT

Agencija CAPRIS TIM,
Poslovno svetovanje
Matis Kolenc, s.p.

Šmarska cesta 74
6000 Koper

Kje smo? - zemljevid

E Mail:
E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript

Tel: 05 63 11 555

Fax: 05 63 11 555

GSM: 041 671 546