• Slovenian
 • Italian
Domov arrow Dentalni turizem arrow Ponudba zobne protetike
Ponudba zobne protetike Natisni E-pošta
ZOBNA PROTETIKA    -  VITAL DENS LTD
>>IZJEMNA PONUDBA ZA SLOVENIJO<<

PONUDBA ZOB IZ PORCELANA IN PONUDBA IMPLATANTOV IZ TITANA:

1.
STANDARDEN ZOB IZ PORCELANA - KOVINSKA KONSTRUKCIJA
zlitina: Krom -Kobalt - Molibden ( NMV - Belgija)  ali Nikelj-Molibden (BEGO - Nemčija), z visoko  kvalitetno  PORCELANASTO PREVLEKO - ZEO (Japonska).
Izdelava in namestitev protetike v 24. urah! 

  CENA: 145,00 €/ZOB OZIROMA ZA 28 ZOB ......... 4.060,00 €  
Cena posameznega zoba pri manj kot 10 zob znaša 185,00€/zob.
Ostale stroške glej pod doplačila.

V SLOVENIJI cca 8.000,00 €/28 ZOB.  

logo_bego
2.
NADSTANDARDEN ZOB IZ PORCELANA - TITAN
konstrukcija  SCHUTZ DENTAL GROUP (Nemčija) KONSTRUKCIJA, z visokokvalitetno  PORCELANASTO  PREVLEKO TIZIAN (SCHUTZ DENTAL GROUP - Nemčija).
Izdelava in namestitev protetike v 48. urah! 
 

  CENA: 185,00 €/ZOB OZIROMA ZA 28 ZOB ….......  5.180,00 €
Cena posameznega zoba pri manj kot 10 zob znaša 240,00€/zob.
Ostale stroške glej pod doplačila.

V SLOVENIJI cca 13.000,00 €/28 ZOB.  
logo_shutzdental
  (TITAN je sodobni  material, ki se uporablja v zobni protetiki, je človeku najbolj   prijazen saj nima stranskih učinkov oziroma ga telo bolje sprejme in je v primerjavi s klasično zlitino kovin: Krom -  Kobalt - Molibden, ki se uporablja v zobni protetiki kar 2,5 krat lažji. Je  pa res, da ga  zobotehniki  v Sloveniji v glavnem ne uporabljajo,  ker je dražji od običajne  zlitine (Krom-Kobald-Molibden) in je izjemno zahteven za samo obdelavo - posebni postopki  in tehnologija obdelave).
 
3. NADSTANDARDNA PROTETIKA - CIRKONIJ konstrukcija.
Cirkonij je najsodobnejši material - keramika, ki se uporablja v zobni protetiki. Protetika iz cirkonija je popolnoma bela visoko kvalitetna keramična konstrukcija, katera je oplemenitena s  porcelanasto prevleko TIZIAN (SCHUTZ DENTAL GROUP - Nemčija). 
Izdelava in namestitev protetike v 48. urah!
 
  CENA: 250,00 €/ZOB OZIROMA ZA 28 ZOB ….......  7.000,00 €
Cena posameznega zoba pri manj kot 10 zob znaša 340,00€/zob.
Ostale stroške glej pod doplačila.

V SLOVENIJI cca 13.000,00 €/28 ZOB.

logo_shutzdental
  NOVOST !!!
HIP CIRKONIJ – 350,00€/ZOB OZIROMA ZA 28 ZOB ….  9.800,00 € (
ZITERION gmbh Nemčija).

4.
VSADKI - IMPLANTANTI
Implantati so iz kovine TITAN - OSSTEM IMPLANT - in predstavljajo osnovo za vgradnjo oziroma namestitev novega zoba. Implantati so namenjeni popolnitvi manjkajočih zob. V primeru, da pacient že uporablja protezo, je za namestitev nadomestnih zob na zgornji maksili in spodnji mandili (čeljusti), potrebna vgradnja od 8 do 12 implantatov, odvisno od problematike vsakega posameznega primera. Na vsajene (vgrajene) implantate se nato vgradi ustrezna in po posameznemu pacientu izbrana protetika - zobovje.
 

CENA: 550,00 €/IMPLANTANT
Cena posameznega zoba (nadgradnja protetike na implantatu) je glede na izbiro materiala navedena v točkah od 1. do 3. te ponudbe.


V SLOVENIJI od 1.000,00 € dalje z uporabo klasične tehnike vsaditve implantantov. 

NOVOST!  IMPLANTAT  IZ CIRKONIJA – ZITERION gmbh Nemčija; CENA:850,00€/IMPLANTANT

logo_shutzdental
  logo_osstem
  logo_Ziterion

CENA VKLJUČUJE:

Plačilo vseh dentalnih storitev, razen stroškov prevoza z vozilo ali avio prevozom, stroškov zavarovanj in rezervacije, se vplačajo na kraju samem, to je v dentalnem studiu družbe Vital dens ltd v Bolgariji.
 • Zdravniški – dentistični pregled
 • radioviziografijski posnetek zobovja, v primeru, da pacient ne prinese s sabo rentgenskega posnetka zobovja ali pa v primeru, da je to potrebno pri samem operativnem posegu
 • brušenje in eventuelno popravilo ali puljenje zob
 • eventuelno čiščenje oziroma zdravljenje paradontoze
 • izdelava in vgradnja zobne protetike po izbiri
 • main4 namestitev v hotelu 3* ali 4* na bazi nočitve z zajtrkom v Sofiji oziroma 3* ali 5*  na bazi nočitve z zajtrkom (v dvoposteljni sobi) - 4 nočitve v Kyustendilu; transfer na relaciji: letališče v Sofiji - hotel ali Kyustendil - letališče v Sofiji (v primeru, da želi pacient potovati z letalom) ...več o hotelih
 • DDV in organizacija potovanja.

DOPLAČILA:

 • devitalizacija po zobu 30,00€; 
 • radix anker - 150,00€/kos, skupaj z devitalizacijo; 
 • sinus lifting 600,00€/stran;
 • transfer z osebnim avtomobilom ali kombijem na relaciji: Slovenija - Sofija ali Kyustendil - Slovenija (200,00€/osebo; isti znesek velja tudi za potnike-spremljevalce;
 • pavšalni strošek 150,00€ za prevoz z vozilom v primeru, da stranka potuje z avio prevozom;
 • povratna avio vozovnica LJ-Skopje-LJ znaša od cca 340,00€ dalje, na relaciji ZG-Skopje-ZG od cca 270,00€ dalje, na relaciji Benetke (Treviso) – Sofija – Benetke (Treviso) pa od 150,00€ dalje;
 • transfer do navedenih letališč in obratno znaša za potnike-spremljevalce 70,00€;
 • CORIS zavarovanje v tujini za 5 dni (9,20€ za osebe do 70 leta starosti, sicer dvojna vsota oz.po 80 letu starosti samo kolektivno zavarovanje), nezgodno zavarovanje (2,00€). Cene zavarovanj se vključijo v ceno prevoza oziroma transferja;
 • doplačilo za enoposteljno sobo z zajtrkom  v hotelu:
   - Jasmin 3* v Sofiji znaša 40,00€/dan,
   - v hotelu Vega 4* v Sofiji znaša 60,00€/dan, - v hotelu Lazur 3* v Kyustendilu 35,00€/dan,
   - v hotelu Strimon spa club 5*  v Kyustendilu  pa znaša 40,00€/dan 
   - v hotelu Eleganza 2+* v Sofiji znaša 25,00€ /dan,
   - v hotelu Lazur 2+* v Kyustendilu 25,00€/dan
  in jo je stranka dolžna plačati kot doplačilo.
  V paketu je namreč ponujena postelja v dvoposteljni sobi (za dve osebi-stranki) hotela 3* ali 4* v Sofiji oziroma hotela 3* ali 5* v Kyustendilu, na bazi nočitve z zajtrkom in zanjo ni posebnega doplačila. V primeru, da je protetično obdelanih manj kot 10 zob ali pa da oseba ostane v hotelu dlje od prvotno predvidenega ali dogovorjenega časa, kot tudi, da želi oseba podaljšati bivanje v hotelu kot turist, plača celotne stroške namestitve v hotelu, ki znašajo na bazi nočitve z zajtrkom 45,00€ v hotelu 3* oziroma  80,00€/dan za namestitev v hotelu 4* ali 5*. Stroške podaljšanega bivanja v hotelu plača oseba neposredno na recepciji!
  ...več o hotelih
 • stroški rezervacije znašajo 15,00€/osebo.

GARANCIJA:

VITAL DENS LTD - 5 let na protetiko (certifikat z garancijo).


REKLAMACIJE:

Reklamacije v zvezi z zobozdravstvenimi storitvami rešuje izvajalec del - Vital dens ltd. Bolgarija.

TURISTIČNA AGENCIJA Capris tim Matis Kolenc s.p. rešuje le reklamacije povezane z nastanitvijo, avio prevozom ali prevozom z vozilom oziroma tistimi zadevami, ki so predmet turističnega aranžmaja, izleta oziroma opravljenih storitev le-te.

OPOMBA:

Akontacija ob prijavi - od 386,00€ za prevoz z osebnim avtomobilom ali kombijem, oziroma od 446,00 do 566,00€ z avio prevozom, odvisno od letališča oziroma avio prevoznika. Stroške, ki so navedeni pod doplačilo se smatrajo kot agencijski stroški potovanja v višini 386,00€ se plača ob rezervaciji na TRR: TURISTIČNA AGENCIJA Capris tim Matis Kolenc s.p., Šmarska cesta 74, 6000 Koper, štev. 0223 6025 8604 472(NLB d.d. PE Koper). Akontacija, ki presega stroške prevoza-transferja, zavarovanj in stroškov rezervacije se stranki vrne v skladu s splošnimi pogoji Turistična Agencije Capris tim in so sestavni del ponudbe. Stroški letalske karte se stranki zaračunajo ob prijavi glede na kraj in čas odhoda ter glede na višino cene vozovnice.

Za vse dodatne informacije in morebitne prijave vam je na voljo TURISTIČNA AGENCIJA Capris tim Matis Kolenc s.p., Šmarska cesta 74, 6000 Koper, tel./fax: 05/6311555, gsm: 041/671546 – Adi, e-mail: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript .

 

 

O ZOBNI PROTETIKI

Družba VITAL DENS LTD iz Sofije v kateri sestavi sta tudi  Dentalna studia: »VIP« v Sofiji in »Briljant Estetik« v Kyustendilu - Bulgarija (EU), ki jo sestavlja ekipa (team) šestih  bolgarskih dentistov stomatologov, pod vodstvom dr.Liubenov Rosena, šestih asistentk, osmih zobotehnikov, od tega so trije specializirani za obdelavo kovine TITAN in za izdelavo protetike iz te kovine,  eden od tehnikov je specializiran za izdelavo protetike iz CIRKONIJ-a, preostali pa so specializirani za izdelavo protetike iz Krom-Kobalta ali Nikelj-Molibdena. 
Omenjena ekipa (team) pri svojem delu uporablja najsodobnejše metode in napredno tehnologijo.

preberite več o zobni protetiki...

Pred in po posegu

primer1_prej
primer1_potem
primer2_prej primer2_potem

KONTAKT

Agencija CAPRIS TIM,
Poslovno svetovanje
Matis Kolenc, s.p.

Šmarska cesta 74
6000 Koper

Kje smo? - zemljevid

E Mail:
E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript

Tel: 05 63 11 555

Fax: 05 63 11 555

GSM: 041 671 546